Atıf Formatları
Gıdaların Kurutulmasında Ultrason Ön İşleminin Kullanımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Y. AYDAR Et Al. , "Gıdaların Kurutulmasında Ultrason Ön İşleminin Kullanımı," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.2, pp.1165-1175, 2021

AYDAR, A. Y. Et Al. 2021. Gıdaların Kurutulmasında Ultrason Ön İşleminin Kullanımı. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.2 , 1165-1175.

AYDAR, A. Y., YILMAZ, T., MATARACI, C., & SAĞLAM, T. B., (2021). Gıdaların Kurutulmasında Ultrason Ön İşleminin Kullanımı. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.2, 1165-1175.

AYDAR, ALEV Et Al. "Gıdaların Kurutulmasında Ultrason Ön İşleminin Kullanımı," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.2, 1165-1175, 2021

AYDAR, ALEV Y. Et Al. "Gıdaların Kurutulmasında Ultrason Ön İşleminin Kullanımı." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.2, pp.1165-1175, 2021

AYDAR, A. Y. Et Al. (2021) . "Gıdaların Kurutulmasında Ultrason Ön İşleminin Kullanımı." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.2, pp.1165-1175.

@article{article, author={ALEV YÜKSEL AYDAR Et Al. }, title={Gıdaların Kurutulmasında Ultrason Ön İşleminin Kullanımı}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2021, pages={1165-1175} }