A. Y. AYDAR Et Al. , "Gıdaların Kurutulmasında Ultrason Ön İşleminin Kullanımı," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.2, pp.1165-1175, 2021
AYDAR, A. Y. Et Al. 2021. Gıdaların Kurutulmasında Ultrason Ön İşleminin Kullanımı. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.2 , 1165-1175.
AYDAR, A. Y., YILMAZ, T., MATARACI, C., & SAĞLAM, T. B., (2021). Gıdaların Kurutulmasında Ultrason Ön İşleminin Kullanımı. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.2, 1165-1175.
AYDAR, ALEV Et Al. "Gıdaların Kurutulmasında Ultrason Ön İşleminin Kullanımı," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.2, 1165-1175, 2021
AYDAR, ALEV Y. Et Al. "Gıdaların Kurutulmasında Ultrason Ön İşleminin Kullanımı." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.2, pp.1165-1175, 2021
AYDAR, A. Y. Et Al. (2021) . "Gıdaların Kurutulmasında Ultrason Ön İşleminin Kullanımı." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.2, pp.1165-1175.
@article{article, author={ALEV YÜKSEL AYDAR Et Al. }, title={Gıdaların Kurutulmasında Ultrason Ön İşleminin Kullanımı}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2021, pages={1165-1175} }