Atıf Formatları
Minimal İşlenmiş Gıdaların Üretim Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. KARAGÖZLÜ And F. KOREL, "Minimal İşlenmiş Gıdaların Üretim Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi," 1. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.96, 2003

KARAGÖZLÜ, N. And KOREL, F. 2003. Minimal İşlenmiş Gıdaların Üretim Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi. 1. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , (İstanbul, Turkey), 96.

KARAGÖZLÜ, N., & KOREL, F., (2003). Minimal İşlenmiş Gıdaların Üretim Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi . 1. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi (pp.96). İstanbul, Turkey

KARAGÖZLÜ, NURAL, And FİGEN KOREL. "Minimal İşlenmiş Gıdaların Üretim Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi," 1. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Turkey, 2003

KARAGÖZLÜ, NURAL And KOREL, FİGEN. "Minimal İşlenmiş Gıdaların Üretim Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi." 1. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.96, 2003

KARAGÖZLÜ, N. And KOREL, F. (2003) . "Minimal İşlenmiş Gıdaların Üretim Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi." 1. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , İstanbul, Turkey, p.96.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NURAL KARAGÖZLÜ And author={FİGEN KOREL}, title={Minimal İşlenmiş Gıdaların Üretim Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi}, congress name={1. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2003}, pages={96} }