D. YILDIZ Et Al. , "Isırgan Otu ve Hindiba İçeren Formülasyonlarile Kaplamalı Et Ürünü Üretimi," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Turkey, 2020
YILDIZ, D. Et Al. 2020. Isırgan Otu ve Hindiba İçeren Formülasyonlarile Kaplamalı Et Ürünü Üretimi. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Turkey).
YILDIZ, D., UYARCAN, M., & SÖBELİ, C., (2020). Isırgan Otu ve Hindiba İçeren Formülasyonlarile Kaplamalı Et Ürünü Üretimi . Türkiye 13. Gıda Kongresi, Turkey
YILDIZ, DİLAY, MÜGE UYARCAN, And CEYDA SÖBELİ. "Isırgan Otu ve Hindiba İçeren Formülasyonlarile Kaplamalı Et Ürünü Üretimi," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Turkey, 2020
YILDIZ, DİLAY Et Al. "Isırgan Otu ve Hindiba İçeren Formülasyonlarile Kaplamalı Et Ürünü Üretimi." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Turkey, 2020
YILDIZ, D. UYARCAN, M. And SÖBELİ, C. (2020) . "Isırgan Otu ve Hindiba İçeren Formülasyonlarile Kaplamalı Et Ürünü Üretimi." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={DİLAY YILDIZ Et Al. }, title={Isırgan Otu ve Hindiba İçeren Formülasyonlarile Kaplamalı Et Ürünü Üretimi}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2020}}