Atıf Formatları
Farklı Un Çeşitlerinin Geleneksel Erişte Kalitesi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. SAVLAK Et Al. , "Farklı Un Çeşitlerinin Geleneksel Erişte Kalitesi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi," 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.533-537, 2010

SAVLAK, N. Et Al. 2010. Farklı Un Çeşitlerinin Geleneksel Erişte Kalitesi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi. 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Tekirdağ, Turkey), 533-537.

SAVLAK, N., AKSOYLU ÖZBEK, Z., Çatal, A., & KASIM, S., (2010). Farklı Un Çeşitlerinin Geleneksel Erişte Kalitesi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi . 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.533-537). Tekirdağ, Turkey

SAVLAK, NAZLI Et Al. "Farklı Un Çeşitlerinin Geleneksel Erişte Kalitesi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi," 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey, 2010

SAVLAK, NAZLI Et Al. "Farklı Un Çeşitlerinin Geleneksel Erişte Kalitesi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi." 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.533-537, 2010

SAVLAK, N. Et Al. (2010) . "Farklı Un Çeşitlerinin Geleneksel Erişte Kalitesi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi." 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.533-537.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NAZLI SAVLAK Et Al. }, title={Farklı Un Çeşitlerinin Geleneksel Erişte Kalitesi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi}, congress name={1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={533-537} }