Atıf Formatları
Farklı Şeker Tipleri Kullanılarak Hazırlanan Çözeltilerin Nmr T2 Relaksasyon Zamanlarının Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. C. BEYLİKÇİ Et Al. , "Farklı Şeker Tipleri Kullanılarak Hazırlanan Çözeltilerin Nmr T2 Relaksasyon Zamanlarının Belirlenmesi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey, 2016

BEYLİKÇİ, S. C. Et Al. 2016. Farklı Şeker Tipleri Kullanılarak Hazırlanan Çözeltilerin Nmr T2 Relaksasyon Zamanlarının Belirlenmesi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Turkey).

BEYLİKÇİ, S. C., Akkaya, S., Efe, N., GÜNER, S., SEVDİN, S., & Oztop, M. H., (2016). Farklı Şeker Tipleri Kullanılarak Hazırlanan Çözeltilerin Nmr T2 Relaksasyon Zamanlarının Belirlenmesi . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Turkey

BEYLİKÇİ, SERMET Et Al. "Farklı Şeker Tipleri Kullanılarak Hazırlanan Çözeltilerin Nmr T2 Relaksasyon Zamanlarının Belirlenmesi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Turkey, 2016

BEYLİKÇİ, SERMET C. Et Al. "Farklı Şeker Tipleri Kullanılarak Hazırlanan Çözeltilerin Nmr T2 Relaksasyon Zamanlarının Belirlenmesi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey, 2016

BEYLİKÇİ, S. C. Et Al. (2016) . "Farklı Şeker Tipleri Kullanılarak Hazırlanan Çözeltilerin Nmr T2 Relaksasyon Zamanlarının Belirlenmesi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SERMET CAN BEYLİKÇİ Et Al. }, title={Farklı Şeker Tipleri Kullanılarak Hazırlanan Çözeltilerin Nmr T2 Relaksasyon Zamanlarının Belirlenmesi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2016}}