Atıf Formatları
Restoran Müşterilerinin Tasarım Unsurlarına Yönelik Algılarının Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. N. DEMİRAL And E. SEZGİN, "Restoran Müşterilerinin Tasarım Unsurlarına Yönelik Algılarının Belirlenmesi," The First International Congress on Future of Tourism: Innovation,Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017) , 2017

DEMİRAL, G. N. And SEZGİN, E. 2017. Restoran Müşterilerinin Tasarım Unsurlarına Yönelik Algılarının Belirlenmesi. The First International Congress on Future of Tourism: Innovation,Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017) .

DEMİRAL, G. N., & SEZGİN, E., (2017). Restoran Müşterilerinin Tasarım Unsurlarına Yönelik Algılarının Belirlenmesi . The First International Congress on Future of Tourism: Innovation,Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017)

DEMİRAL, GÜL, And ERKAN SEZGİN. "Restoran Müşterilerinin Tasarım Unsurlarına Yönelik Algılarının Belirlenmesi," The First International Congress on Future of Tourism: Innovation,Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017), 2017

DEMİRAL, GÜL N. And SEZGİN, ERKAN. "Restoran Müşterilerinin Tasarım Unsurlarına Yönelik Algılarının Belirlenmesi." The First International Congress on Future of Tourism: Innovation,Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017) , 2017

DEMİRAL, G. N. And SEZGİN, E. (2017) . "Restoran Müşterilerinin Tasarım Unsurlarına Yönelik Algılarının Belirlenmesi." The First International Congress on Future of Tourism: Innovation,Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017) .

@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜL NUR DEMİRAL And author={ERKAN SEZGİN}, title={Restoran Müşterilerinin Tasarım Unsurlarına Yönelik Algılarının Belirlenmesi}, congress name={The First International Congress on Future of Tourism: Innovation,Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017)}, city={}, country={}, year={2017}}