M. DEDEOĞLU Et Al. , "Fonksiyonel Bir Ürün: Buğday Çimi ve Potansiyel Kullanım Alanları," Türkiye 14. Gıda Kongresi , Turkey, 2022
DEDEOĞLU, M. Et Al. 2022. Fonksiyonel Bir Ürün: Buğday Çimi ve Potansiyel Kullanım Alanları. Türkiye 14. Gıda Kongresi , (Turkey).
DEDEOĞLU, M., ERDAĞ AKCA, E., & SAVLAK, N., (2022). Fonksiyonel Bir Ürün: Buğday Çimi ve Potansiyel Kullanım Alanları . Türkiye 14. Gıda Kongresi, Turkey
DEDEOĞLU, MUSTAFA, EMİNE ERDAĞ AKCA, And NAZLI SAVLAK. "Fonksiyonel Bir Ürün: Buğday Çimi ve Potansiyel Kullanım Alanları," Türkiye 14. Gıda Kongresi, Turkey, 2022
DEDEOĞLU, MUSTAFA Et Al. "Fonksiyonel Bir Ürün: Buğday Çimi ve Potansiyel Kullanım Alanları." Türkiye 14. Gıda Kongresi , Turkey, 2022
DEDEOĞLU, M. ERDAĞ AKCA, E. And SAVLAK, N. (2022) . "Fonksiyonel Bir Ürün: Buğday Çimi ve Potansiyel Kullanım Alanları." Türkiye 14. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA DEDEOĞLU Et Al. }, title={Fonksiyonel Bir Ürün: Buğday Çimi ve Potansiyel Kullanım Alanları}, congress name={Türkiye 14. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2022}}