Atıf Formatları
Yapay ve Doğal Antioksidan Katkılı Palm Olein Yağı ile Derin Yağda Kızartılan Patateslerin 3-MCPD & GE Seviyelerinin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

K. ÇELİK Et Al. , " Yapay ve Doğal Antioksidan Katkılı Palm Olein Yağı ile Derin Yağda Kızartılan Patateslerin 3-MCPD & GE Seviyelerinin İncelenmesi," 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi , 2022

ÇELİK, K. Et Al. 2022. Yapay ve Doğal Antioksidan Katkılı Palm Olein Yağı ile Derin Yağda Kızartılan Patateslerin 3-MCPD & GE Seviyelerinin İncelenmesi. 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi .

ÇELİK, K., İyilikeden, E., Yıldız, O., & GÜNÇ ERGÖNÜL, P., (2022). Yapay ve Doğal Antioksidan Katkılı Palm Olein Yağı ile Derin Yağda Kızartılan Patateslerin 3-MCPD & GE Seviyelerinin İncelenmesi . 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi

ÇELİK, KIVILCIM Et Al. " Yapay ve Doğal Antioksidan Katkılı Palm Olein Yağı ile Derin Yağda Kızartılan Patateslerin 3-MCPD & GE Seviyelerinin İncelenmesi," 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, 2022

ÇELİK, KIVILCIM Et Al. " Yapay ve Doğal Antioksidan Katkılı Palm Olein Yağı ile Derin Yağda Kızartılan Patateslerin 3-MCPD & GE Seviyelerinin İncelenmesi." 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi , 2022

ÇELİK, K. Et Al. (2022) . " Yapay ve Doğal Antioksidan Katkılı Palm Olein Yağı ile Derin Yağda Kızartılan Patateslerin 3-MCPD & GE Seviyelerinin İncelenmesi." 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi .

@conferencepaper{conferencepaper, author={KIVILCIM YILDIZ Et Al. }, title={ Yapay ve Doğal Antioksidan Katkılı Palm Olein Yağı ile Derin Yağda Kızartılan Patateslerin 3-MCPD & GE Seviyelerinin İncelenmesi}, congress name={7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={}, year={2022}}