Atıf Formatları
Manisada Üretilen ve Satışa Sunulan İzmir Gevreklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KAYAARDI Et Al. , "Manisada Üretilen ve Satışa Sunulan İzmir Gevreklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.432-434, 2012

KAYAARDI, S. Et Al. 2012. Manisada Üretilen ve Satışa Sunulan İzmir Gevreklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması. III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 432-434.

KAYAARDI, S., ÜÇOK YURTSEVER, E. F., & AKKARA, M., (2012). Manisada Üretilen ve Satışa Sunulan İzmir Gevreklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması . III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.432-434). Konya, Turkey

KAYAARDI, SEMRA, ELİF FATMA ÜÇOK YURTSEVER, And MÜGE UYARCAN. "Manisada Üretilen ve Satışa Sunulan İzmir Gevreklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012

KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Manisada Üretilen ve Satışa Sunulan İzmir Gevreklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.432-434, 2012

KAYAARDI, S. ÜÇOK YURTSEVER, E. F. And AKKARA, M. (2012) . "Manisada Üretilen ve Satışa Sunulan İzmir Gevreklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.432-434.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMRA KAYAARDI Et Al. }, title={Manisada Üretilen ve Satışa Sunulan İzmir Gevreklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={432-434} }