Atıf Formatları
Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. BABADAĞ And S. SARİBAŞ, "Sürdürülebilir bir yaşamda gastronomi ve sanat," In Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi , NOBEL YAYINCILIK, 2022, pp.67-85.

BABADAĞ, G. And SARİBAŞ, S. Sürdürülebilir bir yaşamda gastronomi ve sanat. 2022. In Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi , NOBEL YAYINCILIK, 67-85.

BABADAĞ, G., & SARİBAŞ, S., (2022). Sürdürülebilir bir yaşamda gastronomi ve sanat. Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi (pp.67-85), NOBEL YAYINCILIK.

BABADAĞ, GONCA, And SEVCAN SARİBAŞ. "Sürdürülebilir bir yaşamda gastronomi ve sanat." In Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi , 67-85. NOBEL YAYINCILIK, 2022

BABADAĞ, GONCA And SARİBAŞ, SEVCAN. "Sürdürülebilir bir yaşamda gastronomi ve sanat." Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi , NOBEL YAYINCILIK, 2022, pp.67-85.

BABADAĞ, G. And SARİBAŞ, S. (2022) "Sürdürülebilir bir yaşamda gastronomi ve sanat", Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi . NOBEL YAYINCILIK.

@bookchapter{bookchapter, author ={GONCA BABADAĞ And author ={SEVCAN SARİBAŞ}, chaptertitle={Sürdürülebilir bir yaşamda gastronomi ve sanat}, booktitle={ Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi}, publisher={NOBEL YAYINCILIK}, city={},year={2022} }