Atıf Formatları
Textural, chemical and sensory properties of döners produced from beef, chicken and ostrich meat Si{dotless}ǧi{dotless}r, tavuk ve devekuşu etinden üretilmiş dönerlerin tekstürel, kimyasal ve duyusal özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Karaca Demircioǧlu Et Al. , "Textural, chemical and sensory properties of döners produced from beef, chicken and ostrich meat Si{dotless}ǧi{dotless}r, tavuk ve devekuşu etinden üretilmiş dönerlerin tekstürel, kimyasal ve duyusal özellikleri," Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.19, no.6, pp.917-921, 2013

Karaca Demircioǧlu, S. Et Al. 2013. Textural, chemical and sensory properties of döners produced from beef, chicken and ostrich meat Si{dotless}ǧi{dotless}r, tavuk ve devekuşu etinden üretilmiş dönerlerin tekstürel, kimyasal ve duyusal özellikleri. Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.19, no.6 , 917-921.

Karaca Demircioǧlu, S., Obuz, E., & KAYAARDI, S., (2013). Textural, chemical and sensory properties of döners produced from beef, chicken and ostrich meat Si{dotless}ǧi{dotless}r, tavuk ve devekuşu etinden üretilmiş dönerlerin tekstürel, kimyasal ve duyusal özellikleri. Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.19, no.6, 917-921.

Karaca Demircioǧlu, Sibel, Ersel Obuz, And SEMRA KAYAARDI. "Textural, chemical and sensory properties of döners produced from beef, chicken and ostrich meat Si{dotless}ǧi{dotless}r, tavuk ve devekuşu etinden üretilmiş dönerlerin tekstürel, kimyasal ve duyusal özellikleri," Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.19, no.6, 917-921, 2013

Karaca Demircioǧlu, Sibel K. Et Al. "Textural, chemical and sensory properties of döners produced from beef, chicken and ostrich meat Si{dotless}ǧi{dotless}r, tavuk ve devekuşu etinden üretilmiş dönerlerin tekstürel, kimyasal ve duyusal özellikleri." Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.19, no.6, pp.917-921, 2013

Karaca Demircioǧlu, S. Obuz, E. And KAYAARDI, S. (2013) . "Textural, chemical and sensory properties of döners produced from beef, chicken and ostrich meat Si{dotless}ǧi{dotless}r, tavuk ve devekuşu etinden üretilmiş dönerlerin tekstürel, kimyasal ve duyusal özellikleri." Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.19, no.6, pp.917-921.

@article{article, author={Sibel Karaca Demircioǧlu Et Al. }, title={Textural, chemical and sensory properties of döners produced from beef, chicken and ostrich meat Si{dotless}ǧi{dotless}r, tavuk ve devekuşu etinden üretilmiş dönerlerin tekstürel, kimyasal ve duyusal özellikleri}, journal={Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi}, year=2013, pages={917-921} }