Atıf Formatları
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİNİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. AKÇA And A. AKPINAR, "FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİNİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ," Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , 2017

AKÇA, S. And AKPINAR, A. 2017. FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİNİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ. Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi .

AKÇA, S., & AKPINAR, A., (2017). FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİNİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ . Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi

AKÇA, Sevinç, And ASLI AKPINAR. "FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİNİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ," Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, 2017

AKÇA, Sevinç And AKPINAR, ASLI. "FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİNİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ." Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , 2017

AKÇA, S. And AKPINAR, A. (2017) . "FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİNİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ." Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi .

@conferencepaper{conferencepaper, author={Sevinç AKÇA And author={ASLI AKPINAR}, title={FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİNİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ}, congress name={Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi}, city={}, country={}, year={2017}}