Atıf Formatları
Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. R. UYSAL And A. AKPINAR, "Kefirin özellikleri ve sağlık-beslenme açısından önemi," In Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar , Ankara: BİRLİK MAATBACILIK, 2007, pp.95-104.

UYSAL, H. R. And AKPINAR, A. Kefirin özellikleri ve sağlık-beslenme açısından önemi. 2007. In Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar , BİRLİK MAATBACILIK, Ankara, 95-104.

UYSAL, H. R., & AKPINAR, A., (2007). Kefirin özellikleri ve sağlık-beslenme açısından önemi. Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar (pp.95-104), Ankara: BİRLİK MAATBACILIK.

UYSAL, HARUN, And ASLI AKPINAR. "Kefirin özellikleri ve sağlık-beslenme açısından önemi." In Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar , 95-104. Ankara: BİRLİK MAATBACILIK, 2007

UYSAL, HARUN R. And AKPINAR, ASLI. "Kefirin özellikleri ve sağlık-beslenme açısından önemi." Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar , BİRLİK MAATBACILIK, 2007, pp.95-104.

UYSAL, H. R. And AKPINAR, A. (2007) "Kefirin özellikleri ve sağlık-beslenme açısından önemi", Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar . Ankara: BİRLİK MAATBACILIK.

@bookchapter{bookchapter, author ={HARUN RAŞİT UYSAL And author ={ASLI AKPINAR}, chaptertitle={Kefirin özellikleri ve sağlık-beslenme açısından önemi}, booktitle={ Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar}, publisher={BİRLİK MAATBACILIK}, city={Ankara},year={2007} }