S. Doğan And C. SÖBELİ, "Değerli Bir Atık Olan Peynir Altı Suyunun Probiyotik Fermente İçecek Üretiminde Kullanımı," 7 th International Students Science Congress , Turkey, 2023
Doğan, S. And SÖBELİ, C. 2023. Değerli Bir Atık Olan Peynir Altı Suyunun Probiyotik Fermente İçecek Üretiminde Kullanımı. 7 th International Students Science Congress , (Turkey).
Doğan, S., & SÖBELİ, C., (2023). Değerli Bir Atık Olan Peynir Altı Suyunun Probiyotik Fermente İçecek Üretiminde Kullanımı . 7 th International Students Science Congress, Turkey
Doğan, Sibel, And CEYDA SÖBELİ. "Değerli Bir Atık Olan Peynir Altı Suyunun Probiyotik Fermente İçecek Üretiminde Kullanımı," 7 th International Students Science Congress, Turkey, 2023
Doğan, Sibel And SÖBELİ, CEYDA. "Değerli Bir Atık Olan Peynir Altı Suyunun Probiyotik Fermente İçecek Üretiminde Kullanımı." 7 th International Students Science Congress , Turkey, 2023
Doğan, S. And SÖBELİ, C. (2023) . "Değerli Bir Atık Olan Peynir Altı Suyunun Probiyotik Fermente İçecek Üretiminde Kullanımı." 7 th International Students Science Congress , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sibel Doğan And author={CEYDA SÖBELİ}, title={Değerli Bir Atık Olan Peynir Altı Suyunun Probiyotik Fermente İçecek Üretiminde Kullanımı}, congress name={7 th International Students Science Congress}, city={}, country={Turkey}, year={2023}}