Atıf Formatları
Değerli Bir Atık Olan Peynir Altı Suyunun Probiyotik Fermente İçecek Üretiminde Kullanımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Doğan And C. SÖBELİ, "Değerli Bir Atık Olan Peynir Altı Suyunun Probiyotik Fermente İçecek Üretiminde Kullanımı," 7 th International Students Science Congress , Turkey, 2023

Doğan, S. And SÖBELİ, C. 2023. Değerli Bir Atık Olan Peynir Altı Suyunun Probiyotik Fermente İçecek Üretiminde Kullanımı. 7 th International Students Science Congress , (Turkey).

Doğan, S., & SÖBELİ, C., (2023). Değerli Bir Atık Olan Peynir Altı Suyunun Probiyotik Fermente İçecek Üretiminde Kullanımı . 7 th International Students Science Congress, Turkey

Doğan, Sibel, And CEYDA SÖBELİ. "Değerli Bir Atık Olan Peynir Altı Suyunun Probiyotik Fermente İçecek Üretiminde Kullanımı," 7 th International Students Science Congress, Turkey, 2023

Doğan, Sibel And SÖBELİ, CEYDA. "Değerli Bir Atık Olan Peynir Altı Suyunun Probiyotik Fermente İçecek Üretiminde Kullanımı." 7 th International Students Science Congress , Turkey, 2023

Doğan, S. And SÖBELİ, C. (2023) . "Değerli Bir Atık Olan Peynir Altı Suyunun Probiyotik Fermente İçecek Üretiminde Kullanımı." 7 th International Students Science Congress , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Sibel Doğan And author={CEYDA SÖBELİ}, title={Değerli Bir Atık Olan Peynir Altı Suyunun Probiyotik Fermente İçecek Üretiminde Kullanımı}, congress name={7 th International Students Science Congress}, city={}, country={Turkey}, year={2023}}