Atıf Formatları
Etin Tazelik Kriterlerinin Belirlenmesinde Yeni Yaklaşımlar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

P. ÖZKAYA Et Al. , "Etin Tazelik Kriterlerinin Belirlenmesinde Yeni Yaklaşımlar," IV. Et Ürünleri Çalıştayı. 6-8 Ekim, Kuşadası Aydın. , Aydın, Turkey, 2020

ÖZKAYA, P. Et Al. 2020. Etin Tazelik Kriterlerinin Belirlenmesinde Yeni Yaklaşımlar. IV. Et Ürünleri Çalıştayı. 6-8 Ekim, Kuşadası Aydın. , (Aydın, Turkey).

ÖZKAYA, P., DAĞBAĞLI, S., & KAYAARDI, S., (2020). Etin Tazelik Kriterlerinin Belirlenmesinde Yeni Yaklaşımlar . IV. Et Ürünleri Çalıştayı. 6-8 Ekim, Kuşadası Aydın., Aydın, Turkey

ÖZKAYA, PELİN, SEVAL DAĞBAĞLI, And SEMRA KAYAARDI. "Etin Tazelik Kriterlerinin Belirlenmesinde Yeni Yaklaşımlar," IV. Et Ürünleri Çalıştayı. 6-8 Ekim, Kuşadası Aydın., Aydın, Turkey, 2020

ÖZKAYA, PELİN Et Al. "Etin Tazelik Kriterlerinin Belirlenmesinde Yeni Yaklaşımlar." IV. Et Ürünleri Çalıştayı. 6-8 Ekim, Kuşadası Aydın. , Aydın, Turkey, 2020

ÖZKAYA, P. DAĞBAĞLI, S. And KAYAARDI, S. (2020) . "Etin Tazelik Kriterlerinin Belirlenmesinde Yeni Yaklaşımlar." IV. Et Ürünleri Çalıştayı. 6-8 Ekim, Kuşadası Aydın. , Aydın, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={PELİN ÖZKAYA Et Al. }, title={Etin Tazelik Kriterlerinin Belirlenmesinde Yeni Yaklaşımlar}, congress name={IV. Et Ürünleri Çalıştayı. 6-8 Ekim, Kuşadası Aydın.}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2020}}