Atıf Formatları
Farklı Ultrason Parametrelerinin Tavuk Eti Kurutma Sürecine Etkilerinin Araştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KAYAARDI Et Al. , "Farklı Ultrason Parametrelerinin Tavuk Eti Kurutma Sürecine Etkilerinin Araştırılması," Pamukkale Gıda Sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” , Turkey, 2015

KAYAARDI, S. Et Al. 2015. Farklı Ultrason Parametrelerinin Tavuk Eti Kurutma Sürecine Etkilerinin Araştırılması. Pamukkale Gıda Sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” , (Turkey).

KAYAARDI, S., YILMAZ, T., SÖBELİ, C., AKKARA, M., & İNAN, U. H., (2015). Farklı Ultrason Parametrelerinin Tavuk Eti Kurutma Sürecine Etkilerinin Araştırılması . Pamukkale Gıda Sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”, Turkey

KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Farklı Ultrason Parametrelerinin Tavuk Eti Kurutma Sürecine Etkilerinin Araştırılması," Pamukkale Gıda Sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”, Turkey, 2015

KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Farklı Ultrason Parametrelerinin Tavuk Eti Kurutma Sürecine Etkilerinin Araştırılması." Pamukkale Gıda Sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” , Turkey, 2015

KAYAARDI, S. Et Al. (2015) . "Farklı Ultrason Parametrelerinin Tavuk Eti Kurutma Sürecine Etkilerinin Araştırılması." Pamukkale Gıda Sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMRA KAYAARDI Et Al. }, title={Farklı Ultrason Parametrelerinin Tavuk Eti Kurutma Sürecine Etkilerinin Araştırılması}, congress name={Pamukkale Gıda Sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}