Atıf Formatları
Et İşletmelerinin Temizlik ve Dezenfeksiyonunda Kuru Buz Tekniğinin Kullanımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KAYAARDI And M. AKKARA, "Et İşletmelerinin Temizlik ve Dezenfeksiyonunda Kuru Buz Tekniğinin Kullanımı," I. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı , İzmir, Turkey, pp.72-77, 2010

KAYAARDI, S. And AKKARA, M. 2010. Et İşletmelerinin Temizlik ve Dezenfeksiyonunda Kuru Buz Tekniğinin Kullanımı. I. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı , (İzmir, Turkey), 72-77.

KAYAARDI, S., & AKKARA, M., (2010). Et İşletmelerinin Temizlik ve Dezenfeksiyonunda Kuru Buz Tekniğinin Kullanımı . I. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı (pp.72-77). İzmir, Turkey

KAYAARDI, SEMRA, And MÜGE UYARCAN. "Et İşletmelerinin Temizlik ve Dezenfeksiyonunda Kuru Buz Tekniğinin Kullanımı," I. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı, İzmir, Turkey, 2010

KAYAARDI, SEMRA And AKKARA, MÜGE. "Et İşletmelerinin Temizlik ve Dezenfeksiyonunda Kuru Buz Tekniğinin Kullanımı." I. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı , İzmir, Turkey, pp.72-77, 2010

KAYAARDI, S. And AKKARA, M. (2010) . "Et İşletmelerinin Temizlik ve Dezenfeksiyonunda Kuru Buz Tekniğinin Kullanımı." I. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı , İzmir, Turkey, pp.72-77.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMRA KAYAARDI And author={MÜGE UYARCAN}, title={Et İşletmelerinin Temizlik ve Dezenfeksiyonunda Kuru Buz Tekniğinin Kullanımı}, congress name={I. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2010}, pages={72-77} }