S. Erdoğan Et Al. , "Liyofilize yer elması tozu ve kestane tozu ile üretilen tavuk köftelerinin bazı kalite özelliklerininbelirlenmesi," International Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology , Ankara, Turkey, pp.2578-2584, 2018
Erdoğan, S. Et Al. 2018. Liyofilize yer elması tozu ve kestane tozu ile üretilen tavuk köftelerinin bazı kalite özelliklerininbelirlenmesi. International Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology , (Ankara, Turkey), 2578-2584.
Erdoğan, S., Çelik, K., GÜNÇ ERGÖNÜL, P., & ERGÖNÜL, B., (2018). Liyofilize yer elması tozu ve kestane tozu ile üretilen tavuk köftelerinin bazı kalite özelliklerininbelirlenmesi . International Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology (pp.2578-2584). Ankara, Turkey
Erdoğan, Sezin Et Al. "Liyofilize yer elması tozu ve kestane tozu ile üretilen tavuk köftelerinin bazı kalite özelliklerininbelirlenmesi," International Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology, Ankara, Turkey, 2018
Erdoğan, Sezin Et Al. "Liyofilize yer elması tozu ve kestane tozu ile üretilen tavuk köftelerinin bazı kalite özelliklerininbelirlenmesi." International Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology , Ankara, Turkey, pp.2578-2584, 2018
Erdoğan, S. Et Al. (2018) . "Liyofilize yer elması tozu ve kestane tozu ile üretilen tavuk köftelerinin bazı kalite özelliklerininbelirlenmesi." International Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology , Ankara, Turkey, pp.2578-2584.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sezin Erdoğan Et Al. }, title={Liyofilize yer elması tozu ve kestane tozu ile üretilen tavuk köftelerinin bazı kalite özelliklerininbelirlenmesi}, congress name={International Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2018}, pages={2578-2584} }