Atıf Formatları
Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. YILDIZ And S. KAYAARDI, "Bitkisel Kaynaklardan Gümüş Nanopartiküllerin Elde Edilmesinde Yeşil Sentez Yönteminin Kullanımı," In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , Sidas Medya Ltd. Şti., 2022, pp.462-472.

YILDIZ, D. And KAYAARDI, S. Bitkisel Kaynaklardan Gümüş Nanopartiküllerin Elde Edilmesinde Yeşil Sentez Yönteminin Kullanımı. 2022. In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , Sidas Medya Ltd. Şti., 462-472.

YILDIZ, D., & KAYAARDI, S., (2022). Bitkisel Kaynaklardan Gümüş Nanopartiküllerin Elde Edilmesinde Yeşil Sentez Yönteminin Kullanımı. Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar (pp.462-472), Sidas Medya Ltd. Şti..

YILDIZ, DİLAY, And SEMRA KAYAARDI. "Bitkisel Kaynaklardan Gümüş Nanopartiküllerin Elde Edilmesinde Yeşil Sentez Yönteminin Kullanımı." In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , 462-472. Sidas Medya Ltd. Şti., 2022

YILDIZ, DİLAY And KAYAARDI, SEMRA. "Bitkisel Kaynaklardan Gümüş Nanopartiküllerin Elde Edilmesinde Yeşil Sentez Yönteminin Kullanımı." Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , Sidas Medya Ltd. Şti., 2022, pp.462-472.

YILDIZ, D. And KAYAARDI, S. (2022) "Bitkisel Kaynaklardan Gümüş Nanopartiküllerin Elde Edilmesinde Yeşil Sentez Yönteminin Kullanımı", Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar . Sidas Medya Ltd. Şti..

@bookchapter{bookchapter, author ={DİLAY YILDIZ And author ={SEMRA KAYAARDI}, chaptertitle={Bitkisel Kaynaklardan Gümüş Nanopartiküllerin Elde Edilmesinde Yeşil Sentez Yönteminin Kullanımı}, booktitle={ Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar}, publisher={Sidas Medya Ltd. Şti.}, city={},year={2022} }