Atıf Formatları
Malaksasyon İşleminde Yeni Teknolojiler ve Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ç. MUŞTU And İ. EREN, "Malaksasyon İşleminde Yeni Teknolojiler ve Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Etkisi," 10.GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ , Turkey, 2017

MUŞTU, Ç. And EREN, İ. 2017. Malaksasyon İşleminde Yeni Teknolojiler ve Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Etkisi. 10.GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ , (Turkey).

MUŞTU, Ç., & EREN, İ., (2017). Malaksasyon İşleminde Yeni Teknolojiler ve Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Etkisi . 10.GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey

MUŞTU, ÇİĞDEM, And İSMAİL EREN. "Malaksasyon İşleminde Yeni Teknolojiler ve Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Etkisi," 10.GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Turkey, 2017

MUŞTU, ÇİĞDEM And EREN, İSMAİL. "Malaksasyon İşleminde Yeni Teknolojiler ve Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Etkisi." 10.GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ , Turkey, 2017

MUŞTU, Ç. And EREN, İ. (2017) . "Malaksasyon İşleminde Yeni Teknolojiler ve Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Etkisi." 10.GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ÇİĞDEM MUŞTU And author={İSMAİL EREN}, title={Malaksasyon İşleminde Yeni Teknolojiler ve Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Etkisi}, congress name={10.GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}