O. YERLİKAYA Et Al. , "Güvenli Süt Ürünü Üretiminde ve Korunmasında Laktik Asit Bakterilerinin Rolü," 6. Gıda Güvenliği Kongresi , 2018
YERLİKAYA, O. Et Al. 2018. Güvenli Süt Ürünü Üretiminde ve Korunmasında Laktik Asit Bakterilerinin Rolü. 6. Gıda Güvenliği Kongresi .
YERLİKAYA, O., AKPINAR, A., & AKAN, E., (2018). Güvenli Süt Ürünü Üretiminde ve Korunmasında Laktik Asit Bakterilerinin Rolü . 6. Gıda Güvenliği Kongresi
YERLİKAYA, OKTAY, ASLI AKPINAR, And ECEM AKAN. "Güvenli Süt Ürünü Üretiminde ve Korunmasında Laktik Asit Bakterilerinin Rolü," 6. Gıda Güvenliği Kongresi, 2018
YERLİKAYA, OKTAY Et Al. "Güvenli Süt Ürünü Üretiminde ve Korunmasında Laktik Asit Bakterilerinin Rolü." 6. Gıda Güvenliği Kongresi , 2018
YERLİKAYA, O. AKPINAR, A. And AKAN, E. (2018) . "Güvenli Süt Ürünü Üretiminde ve Korunmasında Laktik Asit Bakterilerinin Rolü." 6. Gıda Güvenliği Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={OKTAY YERLİKAYA Et Al. }, title={Güvenli Süt Ürünü Üretiminde ve Korunmasında Laktik Asit Bakterilerinin Rolü}, congress name={6. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={}, year={2018}}