Atıf Formatları
Güvenli Süt Ürünü Üretiminde ve Korunmasında Laktik Asit Bakterilerinin Rolü
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. YERLİKAYA Et Al. , "Güvenli Süt Ürünü Üretiminde ve Korunmasında Laktik Asit Bakterilerinin Rolü," 6. Gıda Güvenliği Kongresi , 2018

YERLİKAYA, O. Et Al. 2018. Güvenli Süt Ürünü Üretiminde ve Korunmasında Laktik Asit Bakterilerinin Rolü. 6. Gıda Güvenliği Kongresi .

YERLİKAYA, O., AKPINAR, A., & AKAN, E., (2018). Güvenli Süt Ürünü Üretiminde ve Korunmasında Laktik Asit Bakterilerinin Rolü . 6. Gıda Güvenliği Kongresi

YERLİKAYA, OKTAY, ASLI AKPINAR, And ECEM AKAN. "Güvenli Süt Ürünü Üretiminde ve Korunmasında Laktik Asit Bakterilerinin Rolü," 6. Gıda Güvenliği Kongresi, 2018

YERLİKAYA, OKTAY Et Al. "Güvenli Süt Ürünü Üretiminde ve Korunmasında Laktik Asit Bakterilerinin Rolü." 6. Gıda Güvenliği Kongresi , 2018

YERLİKAYA, O. AKPINAR, A. And AKAN, E. (2018) . "Güvenli Süt Ürünü Üretiminde ve Korunmasında Laktik Asit Bakterilerinin Rolü." 6. Gıda Güvenliği Kongresi .

@conferencepaper{conferencepaper, author={OKTAY YERLİKAYA Et Al. }, title={Güvenli Süt Ürünü Üretiminde ve Korunmasında Laktik Asit Bakterilerinin Rolü}, congress name={6. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={}, year={2018}}