K. ÇELİK Et Al. , "Kimyasal İnteresterifikasyon ve Topraklama İşleminin Palm olein Yağında 3-MCPD & GE Seviyeleri Üzerine Etkisi ve Erime Karakteristiğinin İncelenmesi," 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi , 2022
ÇELİK, K. Et Al. 2022. Kimyasal İnteresterifikasyon ve Topraklama İşleminin Palm olein Yağında 3-MCPD & GE Seviyeleri Üzerine Etkisi ve Erime Karakteristiğinin İncelenmesi. 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi .
ÇELİK, K., İyilikeden, E., GÜNÇ ERGÖNÜL, P., & ÖZDİKİCİERLER, O., (2022). Kimyasal İnteresterifikasyon ve Topraklama İşleminin Palm olein Yağında 3-MCPD & GE Seviyeleri Üzerine Etkisi ve Erime Karakteristiğinin İncelenmesi . 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi
ÇELİK, KIVILCIM Et Al. "Kimyasal İnteresterifikasyon ve Topraklama İşleminin Palm olein Yağında 3-MCPD & GE Seviyeleri Üzerine Etkisi ve Erime Karakteristiğinin İncelenmesi," 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, 2022
ÇELİK, KIVILCIM Et Al. "Kimyasal İnteresterifikasyon ve Topraklama İşleminin Palm olein Yağında 3-MCPD & GE Seviyeleri Üzerine Etkisi ve Erime Karakteristiğinin İncelenmesi." 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi , 2022
ÇELİK, K. Et Al. (2022) . "Kimyasal İnteresterifikasyon ve Topraklama İşleminin Palm olein Yağında 3-MCPD & GE Seviyeleri Üzerine Etkisi ve Erime Karakteristiğinin İncelenmesi." 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={KIVILCIM YILDIZ Et Al. }, title={Kimyasal İnteresterifikasyon ve Topraklama İşleminin Palm olein Yağında 3-MCPD & GE Seviyeleri Üzerine Etkisi ve Erime Karakteristiğinin İncelenmesi}, congress name={7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={}, year={2022}}