Atıf Formatları
Farklı Pişirme Sürelerinde Pişirilen Spagettilerin Tekstürel Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. KÖSE And N. SAVLAK, "Farklı Pişirme Sürelerinde Pişirilen Spagettilerin Tekstürel Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi," Gıda Kongresi 2005 , İzmir, Turkey, pp.373-376, 2005

KÖSE, E. And SAVLAK, N. 2005. Farklı Pişirme Sürelerinde Pişirilen Spagettilerin Tekstürel Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi. Gıda Kongresi 2005 , (İzmir, Turkey), 373-376.

KÖSE, E., & SAVLAK, N., (2005). Farklı Pişirme Sürelerinde Pişirilen Spagettilerin Tekstürel Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi . Gıda Kongresi 2005 (pp.373-376). İzmir, Turkey

KÖSE, ERGÜN, And NAZLI SAVLAK. "Farklı Pişirme Sürelerinde Pişirilen Spagettilerin Tekstürel Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi," Gıda Kongresi 2005, İzmir, Turkey, 2005

KÖSE, ERGÜN And SAVLAK, NAZLI. "Farklı Pişirme Sürelerinde Pişirilen Spagettilerin Tekstürel Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi." Gıda Kongresi 2005 , İzmir, Turkey, pp.373-376, 2005

KÖSE, E. And SAVLAK, N. (2005) . "Farklı Pişirme Sürelerinde Pişirilen Spagettilerin Tekstürel Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi." Gıda Kongresi 2005 , İzmir, Turkey, pp.373-376.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ERGÜN KÖSE And author={NAZLI SAVLAK}, title={Farklı Pişirme Sürelerinde Pişirilen Spagettilerin Tekstürel Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi}, congress name={Gıda Kongresi 2005}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2005}, pages={373-376} }