Atıf Formatları
Farklı demleme sürelerinde hazırlanan bitki çaylarının antioksidan aktiviteleri ile renkleri arasındaki korelasyonun belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. ÇAĞINDI And S. ÖTLEŞ, "Farklı demleme sürelerinde hazırlanan bitki çaylarının antioksidan aktiviteleri ile renkleri arasındaki korelasyonun belirlenmesi," Türkiye 10.Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.109-112, 2008

ÇAĞINDI, Ö. And ÖTLEŞ, S. 2008. Farklı demleme sürelerinde hazırlanan bitki çaylarının antioksidan aktiviteleri ile renkleri arasındaki korelasyonun belirlenmesi. Türkiye 10.Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 109-112.

ÇAĞINDI, Ö., & ÖTLEŞ, S., (2008). Farklı demleme sürelerinde hazırlanan bitki çaylarının antioksidan aktiviteleri ile renkleri arasındaki korelasyonun belirlenmesi . Türkiye 10.Gıda Kongresi (pp.109-112). Erzurum, Turkey

ÇAĞINDI, ÖZLEM, And SEMİH ÖTLEŞ. "Farklı demleme sürelerinde hazırlanan bitki çaylarının antioksidan aktiviteleri ile renkleri arasındaki korelasyonun belirlenmesi," Türkiye 10.Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008

ÇAĞINDI, ÖZLEM And ÖTLEŞ, SEMİH. "Farklı demleme sürelerinde hazırlanan bitki çaylarının antioksidan aktiviteleri ile renkleri arasındaki korelasyonun belirlenmesi." Türkiye 10.Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.109-112, 2008

ÇAĞINDI, Ö. And ÖTLEŞ, S. (2008) . "Farklı demleme sürelerinde hazırlanan bitki çaylarının antioksidan aktiviteleri ile renkleri arasındaki korelasyonun belirlenmesi." Türkiye 10.Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.109-112.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZLEM ÇAĞINDI And author={SEMİH ÖTLEŞ}, title={Farklı demleme sürelerinde hazırlanan bitki çaylarının antioksidan aktiviteleri ile renkleri arasındaki korelasyonun belirlenmesi}, congress name={Türkiye 10.Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={109-112} }