Atıf Formatları
Ege ve Marmara Bölgesi Tarhanalarının Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. ÇAĞINDI Et Al. , "Ege ve Marmara Bölgesi Tarhanalarının Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.50-53, 2012

ÇAĞINDI, Ö. Et Al. 2012. Ege ve Marmara Bölgesi Tarhanalarının Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi. III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 50-53.

ÇAĞINDI, Ö., AKSOYLU ÖZBEK, Z., SAVLAK, N., & KÖSE, E., (2012). Ege ve Marmara Bölgesi Tarhanalarının Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi . III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.50-53). Konya, Turkey

ÇAĞINDI, ÖZLEM Et Al. "Ege ve Marmara Bölgesi Tarhanalarının Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012

ÇAĞINDI, ÖZLEM Et Al. "Ege ve Marmara Bölgesi Tarhanalarının Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.50-53, 2012

ÇAĞINDI, Ö. Et Al. (2012) . "Ege ve Marmara Bölgesi Tarhanalarının Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.50-53.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZLEM ÇAĞINDI Et Al. }, title={Ege ve Marmara Bölgesi Tarhanalarının Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={50-53} }