S. KAYAARDI And C. ZENGİN, "Kırmızı Etin Besleyici Kalitesi ve Kanser ile İlişkisi," AKADEMIK GIDA , vol.5, no.9, pp.54-59, 2011
KAYAARDI, S. And ZENGİN, C. 2011. Kırmızı Etin Besleyici Kalitesi ve Kanser ile İlişkisi. AKADEMIK GIDA , vol.5, no.9 , 54-59.
KAYAARDI, S., & ZENGİN, C., (2011). Kırmızı Etin Besleyici Kalitesi ve Kanser ile İlişkisi. AKADEMIK GIDA , vol.5, no.9, 54-59.
KAYAARDI, SEMRA, And CEYDA SÖBELİ. "Kırmızı Etin Besleyici Kalitesi ve Kanser ile İlişkisi," AKADEMIK GIDA , vol.5, no.9, 54-59, 2011
KAYAARDI, SEMRA And ZENGİN, CEYDA. "Kırmızı Etin Besleyici Kalitesi ve Kanser ile İlişkisi." AKADEMIK GIDA , vol.5, no.9, pp.54-59, 2011
KAYAARDI, S. And ZENGİN, C. (2011) . "Kırmızı Etin Besleyici Kalitesi ve Kanser ile İlişkisi." AKADEMIK GIDA , vol.5, no.9, pp.54-59.
@article{article, author={SEMRA KAYAARDI And author={CEYDA SÖBELİ}, title={Kırmızı Etin Besleyici Kalitesi ve Kanser ile İlişkisi}, journal={AKADEMIK GIDA}, year=2011, pages={54-59} }