Atıf Formatları
Determination of some chemical properties of beetroot chips produced by using different spices
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Erdoğan And P. GÜNÇ ERGÖNÜL, "Determination of some chemical properties of beetroot chips produced by using different spices," Uluslararası Erciyes Tarım, Hayvancılık ve Gıda Bilimleri Konferansı , 2019

Erdoğan, S. And GÜNÇ ERGÖNÜL, P. 2019. Determination of some chemical properties of beetroot chips produced by using different spices. Uluslararası Erciyes Tarım, Hayvancılık ve Gıda Bilimleri Konferansı .

Erdoğan, S., & GÜNÇ ERGÖNÜL, P., (2019). Determination of some chemical properties of beetroot chips produced by using different spices . Uluslararası Erciyes Tarım, Hayvancılık ve Gıda Bilimleri Konferansı

Erdoğan, Sezin, And PELİN GÜNÇ ERGÖNÜL. "Determination of some chemical properties of beetroot chips produced by using different spices," Uluslararası Erciyes Tarım, Hayvancılık ve Gıda Bilimleri Konferansı, 2019

Erdoğan, Sezin And GÜNÇ ERGÖNÜL, PELİN G. . "Determination of some chemical properties of beetroot chips produced by using different spices." Uluslararası Erciyes Tarım, Hayvancılık ve Gıda Bilimleri Konferansı , 2019

Erdoğan, S. And GÜNÇ ERGÖNÜL, P. (2019) . "Determination of some chemical properties of beetroot chips produced by using different spices." Uluslararası Erciyes Tarım, Hayvancılık ve Gıda Bilimleri Konferansı .

@conferencepaper{conferencepaper, author={Sezin Erdoğan And author={PELİN GÜNÇ ERGÖNÜL}, title={Determination of some chemical properties of beetroot chips produced by using different spices}, congress name={Uluslararası Erciyes Tarım, Hayvancılık ve Gıda Bilimleri Konferansı}, city={}, country={}, year={2019}}