P. ÖZKAYA Et Al. , "Et ve Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Analizlerinde Klasik Yöntemle Tempo, Vidas Yöntemlerinin Karşılaştırılması," 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, 2013
ÖZKAYA, P. Et Al. 2013. Et ve Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Analizlerinde Klasik Yöntemle Tempo, Vidas Yöntemlerinin Karşılaştırılması. 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Antalya, Turkey).
ÖZKAYA, P., DEMİRCİOĞLU, S., & KAYAARDI, S., (2013). Et ve Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Analizlerinde Klasik Yöntemle Tempo, Vidas Yöntemlerinin Karşılaştırılması . 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Turkey
ÖZKAYA, PELİN, SİBEL DEMİRCİOĞLU, And SEMRA KAYAARDI. "Et ve Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Analizlerinde Klasik Yöntemle Tempo, Vidas Yöntemlerinin Karşılaştırılması," 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Turkey, 2013
ÖZKAYA, PELİN Et Al. "Et ve Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Analizlerinde Klasik Yöntemle Tempo, Vidas Yöntemlerinin Karşılaştırılması." 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, 2013
ÖZKAYA, P. DEMİRCİOĞLU, S. And KAYAARDI, S. (2013) . "Et ve Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Analizlerinde Klasik Yöntemle Tempo, Vidas Yöntemlerinin Karşılaştırılması." 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={PELİN ÖZKAYA Et Al. }, title={Et ve Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Analizlerinde Klasik Yöntemle Tempo, Vidas Yöntemlerinin Karşılaştırılması}, congress name={5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2013}}