Atıf Formatları
Et ve Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Analizlerinde Klasik Yöntemle Tempo, Vidas Yöntemlerinin Karşılaştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

P. ÖZKAYA Et Al. , "Et ve Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Analizlerinde Klasik Yöntemle Tempo, Vidas Yöntemlerinin Karşılaştırılması," 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, 2013

ÖZKAYA, P. Et Al. 2013. Et ve Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Analizlerinde Klasik Yöntemle Tempo, Vidas Yöntemlerinin Karşılaştırılması. 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Antalya, Turkey).

ÖZKAYA, P., DEMİRCİOĞLU, S., & KAYAARDI, S., (2013). Et ve Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Analizlerinde Klasik Yöntemle Tempo, Vidas Yöntemlerinin Karşılaştırılması . 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Turkey

ÖZKAYA, PELİN, SİBEL DEMİRCİOĞLU, And SEMRA KAYAARDI. "Et ve Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Analizlerinde Klasik Yöntemle Tempo, Vidas Yöntemlerinin Karşılaştırılması," 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Turkey, 2013

ÖZKAYA, PELİN Et Al. "Et ve Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Analizlerinde Klasik Yöntemle Tempo, Vidas Yöntemlerinin Karşılaştırılması." 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, 2013

ÖZKAYA, P. DEMİRCİOĞLU, S. And KAYAARDI, S. (2013) . "Et ve Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Analizlerinde Klasik Yöntemle Tempo, Vidas Yöntemlerinin Karşılaştırılması." 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={PELİN ÖZKAYA Et Al. }, title={Et ve Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Analizlerinde Klasik Yöntemle Tempo, Vidas Yöntemlerinin Karşılaştırılması}, congress name={5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2013}}