Atıf Formatları
KIZARTMALIK YAĞLAR BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ , DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN: 9789752447141 1.Baskı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. TOKUŞOĞLU, "BÖLÜM 7. Kızartma İşleminin Optimizasyonu.," In KIZARTMALIK YAĞLAR BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ , DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN , Bursa: DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN: 9789752447141, 2017, pp.81-98.

TOKUŞOĞLU, Ö. BÖLÜM 7. Kızartma İşleminin Optimizasyonu.. 2017. In KIZARTMALIK YAĞLAR BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ , DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN , DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN: 9789752447141, Bursa, 81-98.

TOKUŞOĞLU, Ö., (2017). BÖLÜM 7. Kızartma İşleminin Optimizasyonu.. KIZARTMALIK YAĞLAR BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ , DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN (pp.81-98), Bursa: DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN: 9789752447141.

TOKUŞOĞLU, ÖZLEM. "BÖLÜM 7. Kızartma İşleminin Optimizasyonu.." In KIZARTMALIK YAĞLAR BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ , DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN , 81-98. Bursa: DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN: 9789752447141, 2017

TOKUŞOĞLU, ÖZLEM. "BÖLÜM 7. Kızartma İşleminin Optimizasyonu.." KIZARTMALIK YAĞLAR BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ , DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN , DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN: 9789752447141, 2017, pp.81-98.

TOKUŞOĞLU, Ö. (2017) "BÖLÜM 7. Kızartma İşleminin Optimizasyonu.", KIZARTMALIK YAĞLAR BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ , DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN . Bursa: DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN: 9789752447141.

@bookchapter{bookchapter, author ={ÖZLEM TOKUŞOĞLU}, chaptertitle={BÖLÜM 7. Kızartma İşleminin Optimizasyonu.}, booktitle={ KIZARTMALIK YAĞLAR BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ , DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN}, publisher={DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN: 9789752447141}, city={Bursa},year={2017} }