Atıf Formatları
BÖLÜM 21 ÖZEL MEYVE ZEYTİN Kimyası Kalite ve Teknolojisi Genişletilmiş 2 baskı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. TOKUŞOĞLU, "Sofralık Zeytinde Tuz ve Yenilikçi Çalışmalar," In BÖLÜM 21 ÖZEL MEYVE ZEYTİN Kimyası Kalite ve Teknolojisi Genişletilmiş 2 baskı , İzmir: SİDAS Medya Yayıncılık Ltd.Şti., 2016, pp.331-354.

TOKUŞOĞLU, Ö. Sofralık Zeytinde Tuz ve Yenilikçi Çalışmalar. 2016. In BÖLÜM 21 ÖZEL MEYVE ZEYTİN Kimyası Kalite ve Teknolojisi Genişletilmiş 2 baskı , SİDAS Medya Yayıncılık Ltd.Şti., İzmir, 331-354.

TOKUŞOĞLU, Ö., (2016). Sofralık Zeytinde Tuz ve Yenilikçi Çalışmalar. BÖLÜM 21 ÖZEL MEYVE ZEYTİN Kimyası Kalite ve Teknolojisi Genişletilmiş 2 baskı (pp.331-354), İzmir: SİDAS Medya Yayıncılık Ltd.Şti..

TOKUŞOĞLU, ÖZLEM. "Sofralık Zeytinde Tuz ve Yenilikçi Çalışmalar." In BÖLÜM 21 ÖZEL MEYVE ZEYTİN Kimyası Kalite ve Teknolojisi Genişletilmiş 2 baskı , 331-354. İzmir: SİDAS Medya Yayıncılık Ltd.Şti., 2016

TOKUŞOĞLU, ÖZLEM. "Sofralık Zeytinde Tuz ve Yenilikçi Çalışmalar." BÖLÜM 21 ÖZEL MEYVE ZEYTİN Kimyası Kalite ve Teknolojisi Genişletilmiş 2 baskı , SİDAS Medya Yayıncılık Ltd.Şti., 2016, pp.331-354.

TOKUŞOĞLU, Ö. (2016) "Sofralık Zeytinde Tuz ve Yenilikçi Çalışmalar", BÖLÜM 21 ÖZEL MEYVE ZEYTİN Kimyası Kalite ve Teknolojisi Genişletilmiş 2 baskı . İzmir: SİDAS Medya Yayıncılık Ltd.Şti..

@bookchapter{bookchapter, author ={ÖZLEM TOKUŞOĞLU}, chaptertitle={Sofralık Zeytinde Tuz ve Yenilikçi Çalışmalar}, booktitle={ BÖLÜM 21 ÖZEL MEYVE ZEYTİN Kimyası Kalite ve Teknolojisi Genişletilmiş 2 baskı}, publisher={SİDAS Medya Yayıncılık Ltd.Şti.}, city={İzmir},year={2016} }