Atıf Formatları
Türkiye’de Üretilen Makarnaların Bazı Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. KÖSE Et Al. , "Türkiye’de Üretilen Makarnaların Bazı Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi.," Gıda Mühendisliği Kongresi. Gaziantep’98 , Gaziantep, Turkey, 1998

KÖSE, E. Et Al. 1998. Türkiye’de Üretilen Makarnaların Bazı Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi.. Gıda Mühendisliği Kongresi. Gaziantep’98 , (Gaziantep, Turkey).

KÖSE, E., ÇAĞINDI, Ö., & DURAK, F., (1998). Türkiye’de Üretilen Makarnaların Bazı Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi. . Gıda Mühendisliği Kongresi. Gaziantep’98, Gaziantep, Turkey

KÖSE, ERGÜN, ÖZLEM ÇAĞINDI, And FETTULLAH DURAK. "Türkiye’de Üretilen Makarnaların Bazı Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi.," Gıda Mühendisliği Kongresi. Gaziantep’98, Gaziantep, Turkey, 1998

KÖSE, ERGÜN Et Al. "Türkiye’de Üretilen Makarnaların Bazı Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi.." Gıda Mühendisliği Kongresi. Gaziantep’98 , Gaziantep, Turkey, 1998

KÖSE, E. ÇAĞINDI, Ö. And DURAK, F. (1998) . "Türkiye’de Üretilen Makarnaların Bazı Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi.." Gıda Mühendisliği Kongresi. Gaziantep’98 , Gaziantep, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ERGÜN KÖSE Et Al. }, title={Türkiye’de Üretilen Makarnaların Bazı Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi.}, congress name={Gıda Mühendisliği Kongresi. Gaziantep’98}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={1998}}