S. ÖTLEŞ And Ö. ÇAĞINDI, "Kakao ve çay polifenolleri," In Kanserden Korunmada Gıdalar ve Beslenme , İzmir: Sidas Yayıncılık, 2016, pp.369-392.
ÖTLEŞ, S. And ÇAĞINDI, Ö. Kakao ve çay polifenolleri. 2016. In Kanserden Korunmada Gıdalar ve Beslenme , Sidas Yayıncılık, İzmir, 369-392.
ÖTLEŞ, S., & ÇAĞINDI, Ö., (2016). Kakao ve çay polifenolleri. Kanserden Korunmada Gıdalar ve Beslenme (pp.369-392), İzmir: Sidas Yayıncılık.
ÖTLEŞ, SEMİH, And ÖZLEM ÇAĞINDI. "Kakao ve çay polifenolleri." In Kanserden Korunmada Gıdalar ve Beslenme , 369-392. İzmir: Sidas Yayıncılık, 2016
ÖTLEŞ, SEMİH And ÇAĞINDI, ÖZLEM. "Kakao ve çay polifenolleri." Kanserden Korunmada Gıdalar ve Beslenme , Sidas Yayıncılık, 2016, pp.369-392.
ÖTLEŞ, S. And ÇAĞINDI, Ö. (2016) "Kakao ve çay polifenolleri", Kanserden Korunmada Gıdalar ve Beslenme . İzmir: Sidas Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={SEMİH ÖTLEŞ And author ={ÖZLEM ÇAĞINDI}, chaptertitle={Kakao ve çay polifenolleri}, booktitle={ Kanserden Korunmada Gıdalar ve Beslenme}, publisher={Sidas Yayıncılık}, city={İzmir},year={2016} }