M. UYARCAN Et Al. , "Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi," IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey, 2020
UYARCAN, M. Et Al. 2020. Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi. IV. Et Ürünleri Çalıştayı , (Aydın, Turkey).
UYARCAN, M., SÖBELİ, C., AKPINAR, A., & KAYAARDI, S., (2020). Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi . IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Turkey
UYARCAN, MÜGE Et Al. "Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi," IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Turkey, 2020
UYARCAN, MÜGE Et Al. "Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi." IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey, 2020
UYARCAN, M. Et Al. (2020) . "Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi." IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MÜGE UYARCAN Et Al. }, title={Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi}, congress name={IV. Et Ürünleri Çalıştayı}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2020}}