Atıf Formatları
Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. UYARCAN Et Al. , "Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi," IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey, 2020

UYARCAN, M. Et Al. 2020. Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi. IV. Et Ürünleri Çalıştayı , (Aydın, Turkey).

UYARCAN, M., SÖBELİ, C., AKPINAR, A., & KAYAARDI, S., (2020). Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi . IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Turkey

UYARCAN, MÜGE Et Al. "Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi," IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Turkey, 2020

UYARCAN, MÜGE Et Al. "Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi." IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey, 2020

UYARCAN, M. Et Al. (2020) . "Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi." IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MÜGE UYARCAN Et Al. }, title={Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi}, congress name={IV. Et Ürünleri Çalıştayı}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2020}}