Atıf Formatları
Farklı ekstraksiyon yöntemlerinin çikolatanın antioksidan özellikleri üzerine etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. ÇAĞINDI And S. ÖTLEŞ, "Farklı ekstraksiyon yöntemlerinin çikolatanın antioksidan özellikleri üzerine etkisi," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.507-510, 2009

ÇAĞINDI, Ö. And ÖTLEŞ, S. 2009. Farklı ekstraksiyon yöntemlerinin çikolatanın antioksidan özellikleri üzerine etkisi. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 507-510.

ÇAĞINDI, Ö., & ÖTLEŞ, S., (2009). Farklı ekstraksiyon yöntemlerinin çikolatanın antioksidan özellikleri üzerine etkisi . 6. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.507-510). Antalya, Turkey

ÇAĞINDI, ÖZLEM, And SEMİH ÖTLEŞ. "Farklı ekstraksiyon yöntemlerinin çikolatanın antioksidan özellikleri üzerine etkisi," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2009

ÇAĞINDI, ÖZLEM And ÖTLEŞ, SEMİH. "Farklı ekstraksiyon yöntemlerinin çikolatanın antioksidan özellikleri üzerine etkisi." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.507-510, 2009

ÇAĞINDI, Ö. And ÖTLEŞ, S. (2009) . "Farklı ekstraksiyon yöntemlerinin çikolatanın antioksidan özellikleri üzerine etkisi." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.507-510.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZLEM ÇAĞINDI And author={SEMİH ÖTLEŞ}, title={Farklı ekstraksiyon yöntemlerinin çikolatanın antioksidan özellikleri üzerine etkisi}, congress name={6. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2009}, pages={507-510} }