Ö. ÇAĞINDI And S. ÖTLEŞ, "Farklı ekstraksiyon yöntemlerinin çikolatanın antioksidan özellikleri üzerine etkisi," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.507-510, 2009
ÇAĞINDI, Ö. And ÖTLEŞ, S. 2009. Farklı ekstraksiyon yöntemlerinin çikolatanın antioksidan özellikleri üzerine etkisi. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 507-510.
ÇAĞINDI, Ö., & ÖTLEŞ, S., (2009). Farklı ekstraksiyon yöntemlerinin çikolatanın antioksidan özellikleri üzerine etkisi . 6. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.507-510). Antalya, Turkey
ÇAĞINDI, ÖZLEM, And SEMİH ÖTLEŞ. "Farklı ekstraksiyon yöntemlerinin çikolatanın antioksidan özellikleri üzerine etkisi," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2009
ÇAĞINDI, ÖZLEM And ÖTLEŞ, SEMİH. "Farklı ekstraksiyon yöntemlerinin çikolatanın antioksidan özellikleri üzerine etkisi." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.507-510, 2009
ÇAĞINDI, Ö. And ÖTLEŞ, S. (2009) . "Farklı ekstraksiyon yöntemlerinin çikolatanın antioksidan özellikleri üzerine etkisi." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.507-510.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZLEM ÇAĞINDI And author={SEMİH ÖTLEŞ}, title={Farklı ekstraksiyon yöntemlerinin çikolatanın antioksidan özellikleri üzerine etkisi}, congress name={6. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2009}, pages={507-510} }