Atıf Formatları
Piliç Döner Marinasyonunda Atık Soğan Suyunun Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ÖZGÜR Et Al. , "Piliç Döner Marinasyonunda Atık Soğan Suyunun Değerlendirilmesi," 6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , Antalya, Turkey, pp.533-538, 2023

ÖZGÜR, M. Et Al. 2023. Piliç Döner Marinasyonunda Atık Soğan Suyunun Değerlendirilmesi. 6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , (Antalya, Turkey), 533-538.

ÖZGÜR, M., KAYAARDI, S., UYARCAN, M., & ATMACA, I., (2023). Piliç Döner Marinasyonunda Atık Soğan Suyunun Değerlendirilmesi . 6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi (pp.533-538). Antalya, Turkey

ÖZGÜR, MURAT Et Al. "Piliç Döner Marinasyonunda Atık Soğan Suyunun Değerlendirilmesi," 6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Turkey, 2023

ÖZGÜR, MURAT Et Al. "Piliç Döner Marinasyonunda Atık Soğan Suyunun Değerlendirilmesi." 6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , Antalya, Turkey, pp.533-538, 2023

ÖZGÜR, M. Et Al. (2023) . "Piliç Döner Marinasyonunda Atık Soğan Suyunun Değerlendirilmesi." 6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , Antalya, Turkey, pp.533-538.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MURAT ÖZGÜR Et Al. }, title={Piliç Döner Marinasyonunda Atık Soğan Suyunun Değerlendirilmesi}, congress name={6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2023}, pages={533-538} }