M. ÖZGÜR Et Al. , "Piliç Döner Marinasyonunda Atık Soğan Suyunun Değerlendirilmesi," 6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , Antalya, Turkey, pp.533-538, 2023
ÖZGÜR, M. Et Al. 2023. Piliç Döner Marinasyonunda Atık Soğan Suyunun Değerlendirilmesi. 6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , (Antalya, Turkey), 533-538.
ÖZGÜR, M., KAYAARDI, S., UYARCAN, M., & ATMACA, I., (2023). Piliç Döner Marinasyonunda Atık Soğan Suyunun Değerlendirilmesi . 6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi (pp.533-538). Antalya, Turkey
ÖZGÜR, MURAT Et Al. "Piliç Döner Marinasyonunda Atık Soğan Suyunun Değerlendirilmesi," 6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Turkey, 2023
ÖZGÜR, MURAT Et Al. "Piliç Döner Marinasyonunda Atık Soğan Suyunun Değerlendirilmesi." 6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , Antalya, Turkey, pp.533-538, 2023
ÖZGÜR, M. Et Al. (2023) . "Piliç Döner Marinasyonunda Atık Soğan Suyunun Değerlendirilmesi." 6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , Antalya, Turkey, pp.533-538.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MURAT ÖZGÜR Et Al. }, title={Piliç Döner Marinasyonunda Atık Soğan Suyunun Değerlendirilmesi}, congress name={6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2023}, pages={533-538} }