Atıf Formatları
Yemeklik Yağların Yüzey Gerilimlerinin ve Temas Açılarının Belirlenmesinde Uygulanan Yöntemler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Y. AYDAR And N. BAĞDATLIOĞLU, "Yemeklik Yağların Yüzey Gerilimlerinin ve Temas Açılarının Belirlenmesinde Uygulanan Yöntemler," AKADEMIK GIDA , vol.12, no.1, pp.108-114, 2014

AYDAR, A. Y. And BAĞDATLIOĞLU, N. 2014. Yemeklik Yağların Yüzey Gerilimlerinin ve Temas Açılarının Belirlenmesinde Uygulanan Yöntemler. AKADEMIK GIDA , vol.12, no.1 , 108-114.

AYDAR, A. Y., & BAĞDATLIOĞLU, N., (2014). Yemeklik Yağların Yüzey Gerilimlerinin ve Temas Açılarının Belirlenmesinde Uygulanan Yöntemler. AKADEMIK GIDA , vol.12, no.1, 108-114.

AYDAR, ALEV, And NERİMAN BAĞDATLIOĞLU. "Yemeklik Yağların Yüzey Gerilimlerinin ve Temas Açılarının Belirlenmesinde Uygulanan Yöntemler," AKADEMIK GIDA , vol.12, no.1, 108-114, 2014

AYDAR, ALEV Y. And BAĞDATLIOĞLU, NERİMAN. "Yemeklik Yağların Yüzey Gerilimlerinin ve Temas Açılarının Belirlenmesinde Uygulanan Yöntemler." AKADEMIK GIDA , vol.12, no.1, pp.108-114, 2014

AYDAR, A. Y. And BAĞDATLIOĞLU, N. (2014) . "Yemeklik Yağların Yüzey Gerilimlerinin ve Temas Açılarının Belirlenmesinde Uygulanan Yöntemler." AKADEMIK GIDA , vol.12, no.1, pp.108-114.

@article{article, author={ALEV YÜKSEL AYDAR And author={NERİMAN BAĞDATLIOĞLU}, title={Yemeklik Yağların Yüzey Gerilimlerinin ve Temas Açılarının Belirlenmesinde Uygulanan Yöntemler}, journal={AKADEMIK GIDA}, year=2014, pages={108-114} }