Atıf Formatları
Sürdürülebilir Gıda Sistemleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. UYARCAN Et Al. , "Yapay Et: Üretim Yöntemleri, Teknolojik ve Etik Kısıtlamalar, Sürdürülebilirliğe Katkısı .," In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri , İzmir: Sidas Medya Ltd. Şti, 2022, pp.119-127.

UYARCAN, M. Et Al. Yapay Et: Üretim Yöntemleri, Teknolojik ve Etik Kısıtlamalar, Sürdürülebilirliğe Katkısı .. 2022. In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri , Sidas Medya Ltd. Şti, İzmir, 119-127.

UYARCAN, M., SÖBELİ, C., KAYAARDI, S., & YILDIZ, D., (2022). Yapay Et: Üretim Yöntemleri, Teknolojik ve Etik Kısıtlamalar, Sürdürülebilirliğe Katkısı .. Sürdürülebilir Gıda Sistemleri (pp.119-127), İzmir: Sidas Medya Ltd. Şti.

UYARCAN, MÜGE Et Al. "Yapay Et: Üretim Yöntemleri, Teknolojik ve Etik Kısıtlamalar, Sürdürülebilirliğe Katkısı .." In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri , 119-127. İzmir: Sidas Medya Ltd. Şti, 2022

UYARCAN, MÜGE Et Al. "Yapay Et: Üretim Yöntemleri, Teknolojik ve Etik Kısıtlamalar, Sürdürülebilirliğe Katkısı .." Sürdürülebilir Gıda Sistemleri , Sidas Medya Ltd. Şti, 2022, pp.119-127.

UYARCAN, M. Et Al. (2022) "Yapay Et: Üretim Yöntemleri, Teknolojik ve Etik Kısıtlamalar, Sürdürülebilirliğe Katkısı .", Sürdürülebilir Gıda Sistemleri . İzmir: Sidas Medya Ltd. Şti.

@bookchapter{bookchapter, author ={MÜGE UYARCAN Et Al. }, chaptertitle={Yapay Et: Üretim Yöntemleri, Teknolojik ve Etik Kısıtlamalar, Sürdürülebilirliğe Katkısı .}, booktitle={ Sürdürülebilir Gıda Sistemleri}, publisher={Sidas Medya Ltd. Şti}, city={İzmir},year={2022} }