Atıf Formatları
Bazı Laktik Asit Bakteri Kültürlerinin ve Bu Kültürler Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Gıda Kaynaklı Patojenler Üzerine İnhibitif Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. Vuran Et Al. , "Bazı Laktik Asit Bakteri Kültürlerinin ve Bu Kültürler Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Gıda Kaynaklı Patojenler Üzerine İnhibitif Etkileri," 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , vol.1, İzmir, Turkey, pp.169-170, 2019

Vuran, Ö. Et Al. 2019. Bazı Laktik Asit Bakteri Kültürlerinin ve Bu Kültürler Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Gıda Kaynaklı Patojenler Üzerine İnhibitif Etkileri. 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , (İzmir, Turkey), 169-170.

Vuran, Ö., KARAGÖZLÜ, N., & AKPINAR, A., (2019). Bazı Laktik Asit Bakteri Kültürlerinin ve Bu Kültürler Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Gıda Kaynaklı Patojenler Üzerine İnhibitif Etkileri . 2. Ulusal Sütçülük Kongresi (pp.169-170). İzmir, Turkey

Vuran, Özge, NURAL KARAGÖZLÜ, And ASLI AKPINAR. "Bazı Laktik Asit Bakteri Kültürlerinin ve Bu Kültürler Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Gıda Kaynaklı Patojenler Üzerine İnhibitif Etkileri," 2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Turkey, 2019

Vuran, Özge Et Al. "Bazı Laktik Asit Bakteri Kültürlerinin ve Bu Kültürler Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Gıda Kaynaklı Patojenler Üzerine İnhibitif Etkileri." 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , İzmir, Turkey, pp.169-170, 2019

Vuran, Ö. KARAGÖZLÜ, N. And AKPINAR, A. (2019) . "Bazı Laktik Asit Bakteri Kültürlerinin ve Bu Kültürler Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Gıda Kaynaklı Patojenler Üzerine İnhibitif Etkileri." 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , İzmir, Turkey, pp.169-170.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Özge Vuran Et Al. }, title={Bazı Laktik Asit Bakteri Kültürlerinin ve Bu Kültürler Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Gıda Kaynaklı Patojenler Üzerine İnhibitif Etkileri}, congress name={2. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2019}, pages={169-170} }