Ö. Vuran Et Al. , "Bazı Laktik Asit Bakteri Kültürlerinin ve Bu Kültürler Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Gıda Kaynaklı Patojenler Üzerine İnhibitif Etkileri," 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , vol.1, İzmir, Turkey, pp.169-170, 2019
Vuran, Ö. Et Al. 2019. Bazı Laktik Asit Bakteri Kültürlerinin ve Bu Kültürler Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Gıda Kaynaklı Patojenler Üzerine İnhibitif Etkileri. 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , (İzmir, Turkey), 169-170.
Vuran, Ö., KARAGÖZLÜ, N., & AKPINAR, A., (2019). Bazı Laktik Asit Bakteri Kültürlerinin ve Bu Kültürler Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Gıda Kaynaklı Patojenler Üzerine İnhibitif Etkileri . 2. Ulusal Sütçülük Kongresi (pp.169-170). İzmir, Turkey
Vuran, Özge, NURAL KARAGÖZLÜ, And ASLI AKPINAR. "Bazı Laktik Asit Bakteri Kültürlerinin ve Bu Kültürler Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Gıda Kaynaklı Patojenler Üzerine İnhibitif Etkileri," 2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Turkey, 2019
Vuran, Özge Et Al. "Bazı Laktik Asit Bakteri Kültürlerinin ve Bu Kültürler Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Gıda Kaynaklı Patojenler Üzerine İnhibitif Etkileri." 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , İzmir, Turkey, pp.169-170, 2019
Vuran, Ö. KARAGÖZLÜ, N. And AKPINAR, A. (2019) . "Bazı Laktik Asit Bakteri Kültürlerinin ve Bu Kültürler Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Gıda Kaynaklı Patojenler Üzerine İnhibitif Etkileri." 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , İzmir, Turkey, pp.169-170.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Özge Vuran Et Al. }, title={Bazı Laktik Asit Bakteri Kültürlerinin ve Bu Kültürler Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Gıda Kaynaklı Patojenler Üzerine İnhibitif Etkileri}, congress name={2. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2019}, pages={169-170} }