Atıf Formatları
Gıda Ürünlerinde İnsan Dna Miktarı Ile Hijyenik Kalite Arasındaki İlişki
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ŞAKALAR Et Al. , "Gıda Ürünlerinde İnsan Dna Miktarı Ile Hijyenik Kalite Arasındaki İlişki," 5.Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.119, 2015

ŞAKALAR, E. Et Al. 2015. Gıda Ürünlerinde İnsan Dna Miktarı Ile Hijyenik Kalite Arasındaki İlişki. 5.Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 119.

ŞAKALAR, E., ATAŞOĞLU, C., ÖZÇIRAK, Ş., AKAR, E., & ZELİHA, Ş., (2015). Gıda Ürünlerinde İnsan Dna Miktarı Ile Hijyenik Kalite Arasındaki İlişki . 5.Gıda Güvenliği Kongresi (pp.119). İstanbul, Turkey

ŞAKALAR, ERGÜN Et Al. "Gıda Ürünlerinde İnsan Dna Miktarı Ile Hijyenik Kalite Arasındaki İlişki," 5.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2015

ŞAKALAR, ERGÜN Et Al. "Gıda Ürünlerinde İnsan Dna Miktarı Ile Hijyenik Kalite Arasındaki İlişki." 5.Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.119, 2015

ŞAKALAR, E. Et Al. (2015) . "Gıda Ürünlerinde İnsan Dna Miktarı Ile Hijyenik Kalite Arasındaki İlişki." 5.Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, p.119.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ERGÜN ŞAKALAR Et Al. }, title={Gıda Ürünlerinde İnsan Dna Miktarı Ile Hijyenik Kalite Arasındaki İlişki}, congress name={5.Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={119} }