Atıf Formatları
Tatlıcak 97 Tritikale çeşidinin ekmek yapımında kullanılma olanaklarının araştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. KÖSE Et Al. , "Tatlıcak 97 Tritikale çeşidinin ekmek yapımında kullanılma olanaklarının araştırılması," Hububat 2002, Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi , Gaziantep, Turkey, pp.203-209, 2002

KÖSE, E. Et Al. 2002. Tatlıcak 97 Tritikale çeşidinin ekmek yapımında kullanılma olanaklarının araştırılması. Hububat 2002, Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi , (Gaziantep, Turkey), 203-209.

KÖSE, E., üNAL, S., ÇAĞINDI, Ö., & KINACI, G., (2002). Tatlıcak 97 Tritikale çeşidinin ekmek yapımında kullanılma olanaklarının araştırılması . Hububat 2002, Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi (pp.203-209). Gaziantep, Turkey

KÖSE, ERGÜN Et Al. "Tatlıcak 97 Tritikale çeşidinin ekmek yapımında kullanılma olanaklarının araştırılması," Hububat 2002, Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Gaziantep, Turkey, 2002

KÖSE, ERGÜN Et Al. "Tatlıcak 97 Tritikale çeşidinin ekmek yapımında kullanılma olanaklarının araştırılması." Hububat 2002, Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi , Gaziantep, Turkey, pp.203-209, 2002

KÖSE, E. Et Al. (2002) . "Tatlıcak 97 Tritikale çeşidinin ekmek yapımında kullanılma olanaklarının araştırılması." Hububat 2002, Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi , Gaziantep, Turkey, pp.203-209.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ERGÜN KÖSE Et Al. }, title={Tatlıcak 97 Tritikale çeşidinin ekmek yapımında kullanılma olanaklarının araştırılması}, congress name={Hububat 2002, Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={2002}, pages={203-209} }