Atıf Formatları
Hayvansal Sütlere Alternatif Bitkisel Süt ve Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanması için Alternatif Kaynakların Araştırılması; Karpuz Çekirdeğinden Bitkisel Süt ve Fermente İçecek
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. ÖZEN Et Al. , "Hayvansal Sütlere Alternatif Bitkisel Süt ve Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanması için Alternatif Kaynakların Araştırılması; Karpuz Çekirdeğinden Bitkisel Süt ve Fermente İçecek," Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi , Turkey, 2022

ÖZEN, H. Et Al. 2022. Hayvansal Sütlere Alternatif Bitkisel Süt ve Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanması için Alternatif Kaynakların Araştırılması; Karpuz Çekirdeğinden Bitkisel Süt ve Fermente İçecek. Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi , (Turkey).

ÖZEN, H., TOSBIYIK, B., TOPÇU, D., NACAK, B., BOZATLI, S. B., & DİKİCİ, A., (2022). Hayvansal Sütlere Alternatif Bitkisel Süt ve Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanması için Alternatif Kaynakların Araştırılması; Karpuz Çekirdeğinden Bitkisel Süt ve Fermente İçecek . Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi, Turkey

ÖZEN, HİLAL Et Al. "Hayvansal Sütlere Alternatif Bitkisel Süt ve Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanması için Alternatif Kaynakların Araştırılması; Karpuz Çekirdeğinden Bitkisel Süt ve Fermente İçecek," Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi, Turkey, 2022

ÖZEN, HİLAL Et Al. "Hayvansal Sütlere Alternatif Bitkisel Süt ve Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanması için Alternatif Kaynakların Araştırılması; Karpuz Çekirdeğinden Bitkisel Süt ve Fermente İçecek." Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi , Turkey, 2022

ÖZEN, H. Et Al. (2022) . "Hayvansal Sütlere Alternatif Bitkisel Süt ve Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanması için Alternatif Kaynakların Araştırılması; Karpuz Çekirdeğinden Bitkisel Süt ve Fermente İçecek." Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HİLAL ÖZEN Et Al. }, title={Hayvansal Sütlere Alternatif Bitkisel Süt ve Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanması için Alternatif Kaynakların Araştırılması; Karpuz Çekirdeğinden Bitkisel Süt ve Fermente İçecek}, congress name={Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2022}}