P. ÖZKAYA And S. DAĞBAĞLI, "Sürdürülebilir Mikrobiyal Polisakkarit Üretiminde Gıda Endüstrisi Yan Ürünleri ve Atıkların Kullanımı," In Sürdürülebilir gıda sistemleri üzerine araştırmalar , Sidas, 2022, pp.196-207.
ÖZKAYA, P. And DAĞBAĞLI, S. Sürdürülebilir Mikrobiyal Polisakkarit Üretiminde Gıda Endüstrisi Yan Ürünleri ve Atıkların Kullanımı. 2022. In Sürdürülebilir gıda sistemleri üzerine araştırmalar , Sidas, 196-207.
ÖZKAYA, P., & DAĞBAĞLI, S., (2022). Sürdürülebilir Mikrobiyal Polisakkarit Üretiminde Gıda Endüstrisi Yan Ürünleri ve Atıkların Kullanımı. Sürdürülebilir gıda sistemleri üzerine araştırmalar (pp.196-207), Sidas.
ÖZKAYA, PELİN, And SEVAL DAĞBAĞLI. "Sürdürülebilir Mikrobiyal Polisakkarit Üretiminde Gıda Endüstrisi Yan Ürünleri ve Atıkların Kullanımı." In Sürdürülebilir gıda sistemleri üzerine araştırmalar , 196-207. Sidas, 2022
ÖZKAYA, PELİN And DAĞBAĞLI, SEVAL. "Sürdürülebilir Mikrobiyal Polisakkarit Üretiminde Gıda Endüstrisi Yan Ürünleri ve Atıkların Kullanımı." Sürdürülebilir gıda sistemleri üzerine araştırmalar , Sidas, 2022, pp.196-207.
ÖZKAYA, P. And DAĞBAĞLI, S. (2022) "Sürdürülebilir Mikrobiyal Polisakkarit Üretiminde Gıda Endüstrisi Yan Ürünleri ve Atıkların Kullanımı", Sürdürülebilir gıda sistemleri üzerine araştırmalar . Sidas.
@bookchapter{bookchapter, author ={PELİN ÖZKAYA And author ={SEVAL DAĞBAĞLI}, chaptertitle={Sürdürülebilir Mikrobiyal Polisakkarit Üretiminde Gıda Endüstrisi Yan Ürünleri ve Atıkların Kullanımı}, booktitle={ Sürdürülebilir gıda sistemleri üzerine araştırmalar}, publisher={Sidas}, city={},year={2022} }