Atıf Formatları
Osteoporoz Riskinin Azaltılmasında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. AKPINAR And O. YERLİKAYA, "Osteoporoz Riskinin Azaltılmasında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi," 1. Beslenme ve Sağlık İç İçe Sempozyumu , Turkey, 2016

AKPINAR, A. And YERLİKAYA, O. 2016. Osteoporoz Riskinin Azaltılmasında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi. 1. Beslenme ve Sağlık İç İçe Sempozyumu , (Turkey).

AKPINAR, A., & YERLİKAYA, O., (2016). Osteoporoz Riskinin Azaltılmasında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi . 1. Beslenme ve Sağlık İç İçe Sempozyumu, Turkey

AKPINAR, ASLI, And OKTAY YERLİKAYA. "Osteoporoz Riskinin Azaltılmasında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi," 1. Beslenme ve Sağlık İç İçe Sempozyumu, Turkey, 2016

AKPINAR, ASLI And YERLİKAYA, OKTAY. "Osteoporoz Riskinin Azaltılmasında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi." 1. Beslenme ve Sağlık İç İçe Sempozyumu , Turkey, 2016

AKPINAR, A. And YERLİKAYA, O. (2016) . "Osteoporoz Riskinin Azaltılmasında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi." 1. Beslenme ve Sağlık İç İçe Sempozyumu , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ASLI AKPINAR And author={OKTAY YERLİKAYA}, title={Osteoporoz Riskinin Azaltılmasında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi}, congress name={1. Beslenme ve Sağlık İç İçe Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2016}}