A. AKPINAR And O. YERLİKAYA, "Osteoporoz Riskinin Azaltılmasında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi," 1. Beslenme ve Sağlık İç İçe Sempozyumu , Turkey, 2016
AKPINAR, A. And YERLİKAYA, O. 2016. Osteoporoz Riskinin Azaltılmasında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi. 1. Beslenme ve Sağlık İç İçe Sempozyumu , (Turkey).
AKPINAR, A., & YERLİKAYA, O., (2016). Osteoporoz Riskinin Azaltılmasında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi . 1. Beslenme ve Sağlık İç İçe Sempozyumu, Turkey
AKPINAR, ASLI, And OKTAY YERLİKAYA. "Osteoporoz Riskinin Azaltılmasında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi," 1. Beslenme ve Sağlık İç İçe Sempozyumu, Turkey, 2016
AKPINAR, ASLI And YERLİKAYA, OKTAY. "Osteoporoz Riskinin Azaltılmasında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi." 1. Beslenme ve Sağlık İç İçe Sempozyumu , Turkey, 2016
AKPINAR, A. And YERLİKAYA, O. (2016) . "Osteoporoz Riskinin Azaltılmasında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi." 1. Beslenme ve Sağlık İç İçe Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ASLI AKPINAR And author={OKTAY YERLİKAYA}, title={Osteoporoz Riskinin Azaltılmasında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi}, congress name={1. Beslenme ve Sağlık İç İçe Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2016}}