Atıf Formatları
Modeling the Effects of Physical Methods on Olive Bitterness Components
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. YILMAZ Et Al. , "Modeling the Effects of Physical Methods on Olive Bitterness Components," Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.22, no.1, pp.154-164, 2022

YILMAZ, T. Et Al. 2022. Modeling the Effects of Physical Methods on Olive Bitterness Components. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.22, no.1 , 154-164.

YILMAZ, T., AYDAR, A. Y., & Özçelik, M., (2022). Modeling the Effects of Physical Methods on Olive Bitterness Components. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.22, no.1, 154-164.

YILMAZ, TUNCAY, ALEV YÜKSEL AYDAR, And Melisa Özçelik. "Modeling the Effects of Physical Methods on Olive Bitterness Components," Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.22, no.1, 154-164, 2022

YILMAZ, TUNCAY Et Al. "Modeling the Effects of Physical Methods on Olive Bitterness Components." Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.22, no.1, pp.154-164, 2022

YILMAZ, T. AYDAR, A. Y. And Özçelik, M. (2022) . "Modeling the Effects of Physical Methods on Olive Bitterness Components." Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.22, no.1, pp.154-164.

@article{article, author={TUNCAY YILMAZ Et Al. }, title={Modeling the Effects of Physical Methods on Olive Bitterness Components}, journal={Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi}, year=2022, pages={154-164} }