Atıf Formatları
HAZIR YEMEK SEKTÖRÜNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ERDAĞ AKCA Et Al. , "HAZIR YEMEK SEKTÖRÜNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK," 7th International Students Science Congress , vol.1, İzmir, Turkey, pp.160-164, 2023

ERDAĞ AKCA, E. Et Al. 2023. HAZIR YEMEK SEKTÖRÜNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK. 7th International Students Science Congress , (İzmir, Turkey), 160-164.

ERDAĞ AKCA, E., DEDEOĞLU, M., & SAVLAK, N., (2023). HAZIR YEMEK SEKTÖRÜNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK . 7th International Students Science Congress (pp.160-164). İzmir, Turkey

ERDAĞ AKCA, Emine, Mustafa DEDEOĞLU, And NAZLI SAVLAK. "HAZIR YEMEK SEKTÖRÜNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK," 7th International Students Science Congress, İzmir, Turkey, 2023

ERDAĞ AKCA, Emine E. Et Al. "HAZIR YEMEK SEKTÖRÜNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK." 7th International Students Science Congress , İzmir, Turkey, pp.160-164, 2023

ERDAĞ AKCA, E. DEDEOĞLU, M. And SAVLAK, N. (2023) . "HAZIR YEMEK SEKTÖRÜNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK." 7th International Students Science Congress , İzmir, Turkey, pp.160-164.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Emine ERDAĞ AKCA Et Al. }, title={HAZIR YEMEK SEKTÖRÜNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK}, congress name={7th International Students Science Congress}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2023}, pages={160-164} }