Atıf Formatları
Tüketicilerin Dini İnançlarıyla Şekillenen Gıda Tercihlerinin Turizm Sektörüne Yansımaları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. A. ÇELİK And İ. METİN, "Tüketicilerin Dini İnançlarıyla Şekillenen Gıda Tercihlerinin Turizm Sektörüne Yansımaları," 1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi , vol.1, Antalya, Turkey, pp.1237-1245, 2017

ÇELİK, A. A. And METİN, İ. 2017. Tüketicilerin Dini İnançlarıyla Şekillenen Gıda Tercihlerinin Turizm Sektörüne Yansımaları. 1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi , (Antalya, Turkey), 1237-1245.

ÇELİK, A. A., & METİN, İ., (2017). Tüketicilerin Dini İnançlarıyla Şekillenen Gıda Tercihlerinin Turizm Sektörüne Yansımaları . 1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi (pp.1237-1245). Antalya, Turkey

ÇELİK, ASİYE, And İSMAİL METİN. "Tüketicilerin Dini İnançlarıyla Şekillenen Gıda Tercihlerinin Turizm Sektörüne Yansımaları," 1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi, Antalya, Turkey, 2017

ÇELİK, ASİYE A. And METİN, İSMAİL. "Tüketicilerin Dini İnançlarıyla Şekillenen Gıda Tercihlerinin Turizm Sektörüne Yansımaları." 1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1237-1245, 2017

ÇELİK, A. A. And METİN, İ. (2017) . "Tüketicilerin Dini İnançlarıyla Şekillenen Gıda Tercihlerinin Turizm Sektörüne Yansımaları." 1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1237-1245.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ASİYE AYBEN ÇELİK And author={İSMAİL METİN}, title={Tüketicilerin Dini İnançlarıyla Şekillenen Gıda Tercihlerinin Turizm Sektörüne Yansımaları}, congress name={1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}, pages={1237-1245} }