P. ŞENEL Et Al. , "Turist Rehberleri Rollerinin Yerel Mutfak Kültürü Bağlamında İncelenmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.2, pp.918-943, 2022
ŞENEL, P. Et Al. 2022. Turist Rehberleri Rollerinin Yerel Mutfak Kültürü Bağlamında İncelenmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.2 , 918-943.
ŞENEL, P., KALYONCU, M., & DEMİRAL, G. N., (2022). Turist Rehberleri Rollerinin Yerel Mutfak Kültürü Bağlamında İncelenmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.2, 918-943.
ŞENEL, PINAR, MERVE KALYONCU, And GÜL NUR DEMİRAL. "Turist Rehberleri Rollerinin Yerel Mutfak Kültürü Bağlamında İncelenmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.2, 918-943, 2022
ŞENEL, PINAR Et Al. "Turist Rehberleri Rollerinin Yerel Mutfak Kültürü Bağlamında İncelenmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.2, pp.918-943, 2022
ŞENEL, P. KALYONCU, M. And DEMİRAL, G. N. (2022) . "Turist Rehberleri Rollerinin Yerel Mutfak Kültürü Bağlamında İncelenmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.2, pp.918-943.
@article{article, author={PINAR ŞENEL Et Al. }, title={Turist Rehberleri Rollerinin Yerel Mutfak Kültürü Bağlamında İncelenmesi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2022, pages={918-943} }