S. KAYAARDI Et Al. , "Tavuk Köftesinde Doğal Antioksidantların Lipid Oksidasyonu ve Bazı Kimyasal Nitelikler Üzerine Etkisi," II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri , Manisa, Turkey, 2012
KAYAARDI, S. Et Al. 2012. Tavuk Köftesinde Doğal Antioksidantların Lipid Oksidasyonu ve Bazı Kimyasal Nitelikler Üzerine Etkisi. II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri , (Manisa, Turkey).
KAYAARDI, S., GÜÇLÜ, A., & SÖBELİ, C., (2012). Tavuk Köftesinde Doğal Antioksidantların Lipid Oksidasyonu ve Bazı Kimyasal Nitelikler Üzerine Etkisi . II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri, Manisa, Turkey
KAYAARDI, SEMRA, ADİL GÜÇLÜ, And CEYDA SÖBELİ. "Tavuk Köftesinde Doğal Antioksidantların Lipid Oksidasyonu ve Bazı Kimyasal Nitelikler Üzerine Etkisi," II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri, Manisa, Turkey, 2012
KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Tavuk Köftesinde Doğal Antioksidantların Lipid Oksidasyonu ve Bazı Kimyasal Nitelikler Üzerine Etkisi." II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri , Manisa, Turkey, 2012
KAYAARDI, S. GÜÇLÜ, A. And SÖBELİ, C. (2012) . "Tavuk Köftesinde Doğal Antioksidantların Lipid Oksidasyonu ve Bazı Kimyasal Nitelikler Üzerine Etkisi." II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri , Manisa, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMRA KAYAARDI Et Al. }, title={Tavuk Köftesinde Doğal Antioksidantların Lipid Oksidasyonu ve Bazı Kimyasal Nitelikler Üzerine Etkisi}, congress name={II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri}, city={Manisa}, country={Turkey}, year={2012}}