Atıf Formatları
Tavuk Köftesinde Doğal Antioksidantların Lipid Oksidasyonu ve Bazı Kimyasal Nitelikler Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KAYAARDI Et Al. , "Tavuk Köftesinde Doğal Antioksidantların Lipid Oksidasyonu ve Bazı Kimyasal Nitelikler Üzerine Etkisi," II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri , Manisa, Turkey, 2012

KAYAARDI, S. Et Al. 2012. Tavuk Köftesinde Doğal Antioksidantların Lipid Oksidasyonu ve Bazı Kimyasal Nitelikler Üzerine Etkisi. II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri , (Manisa, Turkey).

KAYAARDI, S., GÜÇLÜ, A., & SÖBELİ, C., (2012). Tavuk Köftesinde Doğal Antioksidantların Lipid Oksidasyonu ve Bazı Kimyasal Nitelikler Üzerine Etkisi . II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri, Manisa, Turkey

KAYAARDI, SEMRA, ADİL GÜÇLÜ, And CEYDA SÖBELİ. "Tavuk Köftesinde Doğal Antioksidantların Lipid Oksidasyonu ve Bazı Kimyasal Nitelikler Üzerine Etkisi," II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri, Manisa, Turkey, 2012

KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Tavuk Köftesinde Doğal Antioksidantların Lipid Oksidasyonu ve Bazı Kimyasal Nitelikler Üzerine Etkisi." II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri , Manisa, Turkey, 2012

KAYAARDI, S. GÜÇLÜ, A. And SÖBELİ, C. (2012) . "Tavuk Köftesinde Doğal Antioksidantların Lipid Oksidasyonu ve Bazı Kimyasal Nitelikler Üzerine Etkisi." II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri , Manisa, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMRA KAYAARDI Et Al. }, title={Tavuk Köftesinde Doğal Antioksidantların Lipid Oksidasyonu ve Bazı Kimyasal Nitelikler Üzerine Etkisi}, congress name={II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri}, city={Manisa}, country={Turkey}, year={2012}}