Atıf Formatları
Fermente Gıdalar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. DAĞBAĞLI And M. Y. GÖKSUNGUR, "Fermantasyon ve Enzim Kinetiği," In Fermente Gıdalar , Nobel, 2019, pp.83-138.

DAĞBAĞLI, S. And GÖKSUNGUR, M. Y. Fermantasyon ve Enzim Kinetiği. 2019. In Fermente Gıdalar , Nobel, 83-138.

DAĞBAĞLI, S., & GÖKSUNGUR, M. Y., (2019). Fermantasyon ve Enzim Kinetiği. Fermente Gıdalar (pp.83-138), Nobel.

DAĞBAĞLI, SEVAL, And MEHMET YEKTA GÖKSUNGUR. "Fermantasyon ve Enzim Kinetiği." In Fermente Gıdalar , 83-138. Nobel, 2019

DAĞBAĞLI, SEVAL And GÖKSUNGUR, MEHMET Y. . "Fermantasyon ve Enzim Kinetiği." Fermente Gıdalar , Nobel, 2019, pp.83-138.

DAĞBAĞLI, S. And GÖKSUNGUR, M. Y. (2019) "Fermantasyon ve Enzim Kinetiği", Fermente Gıdalar . Nobel.

@bookchapter{bookchapter, author ={SEVAL DAĞBAĞLI And author ={MEHMET YEKTA GÖKSUNGUR}, chaptertitle={Fermantasyon ve Enzim Kinetiği}, booktitle={ Fermente Gıdalar}, publisher={Nobel}, city={},year={2019} }