Atıf Formatları
Makarnada Kaliteyi Belirlemede Kullanılan Yöntemler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. SAVLAK And E. KÖSE, "Makarnada Kaliteyi Belirlemede Kullanılan Yöntemler," Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.747-750, 2006

SAVLAK, N. And KÖSE, E. 2006. Makarnada Kaliteyi Belirlemede Kullanılan Yöntemler. Türkiye 9. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 747-750.

SAVLAK, N., & KÖSE, E., (2006). Makarnada Kaliteyi Belirlemede Kullanılan Yöntemler . Türkiye 9. Gıda Kongresi (pp.747-750). Bolu, Turkey

SAVLAK, NAZLI, And ERGÜN KÖSE. "Makarnada Kaliteyi Belirlemede Kullanılan Yöntemler," Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006

SAVLAK, NAZLI And KÖSE, ERGÜN. "Makarnada Kaliteyi Belirlemede Kullanılan Yöntemler." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.747-750, 2006

SAVLAK, N. And KÖSE, E. (2006) . "Makarnada Kaliteyi Belirlemede Kullanılan Yöntemler." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.747-750.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NAZLI SAVLAK And author={ERGÜN KÖSE}, title={Makarnada Kaliteyi Belirlemede Kullanılan Yöntemler}, congress name={Türkiye 9. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={747-750} }